παραλιολογία

Συμπυκνωμένες παρατηρήσεις παραλίας, ατάκτως ερριμμένες, για κάθε χρήση και κατάχρηση.

Από τα έξι άτομα που παίζανε ρακέτες παραλίας στο οπτικό μου πεδίο, τα τέσσερα (4!!!!) ήταν αριστερόχειρες. Εκπληκτικό ποσοστό.

Η παιδική παχυσαρκία καλπάζει. Ανησυχητικά πολύ και αυτό φαίνεται περισσότερο σε μία παραλία. Το χειρότερο είναι πως την εντείνει ακόμα και η παρουσία στην παραλία: όταν το παιδί με μία βουτιά τρώει 2 παγωτά και πέντε τοστ … παχαίνει κι άλλο.

Σε μία μεγαλούτσικη παρέα νεαρών, όλοι οι φασαριόζοι την πέφτανε διαρκώς στον πιο ήσυχο της παρέας. Εκεί που καθόταν το παιδί ήσυχα κι απολάμβανε τον ήλιο, δεν τον αφήνανε σε χλωρό κλαρί. Είναι άραγε τυχαίο ότι όλοι ενοχλούσαν τον ίδιο; Μήπως είναι « αρχηγική » φιγούρα της παρέας και γι’ αυτό το έκαναν; Ίσως κάποιος ειδικός σε συμπεριφορές ομάδων θα μπορούσε να το εξηγήσει.

Είναι εφικτό να έχεις κυτταρίτιδα από τα 17. Κρίμα, πολύ κρίμα κοπελιά.

Υπάρχουν 17χρονα που φοράνε μαγνητικό βραχιολάκι. Έλεος!!!

Τα πρώτα δείγματα μίας κοπέλας που μεγαλώνοντας θα γίνει η κλασική κότα, εμφανίζονται ήδη από την εφηβεία. Όπου βλέπετε τέτοια συμπεριφορά, απομακρυνθείτε. Εάν δεν καταλαβαίνετε το λόγο, δεν βλέπω γιατί διαβάζετε Οξύ.

Και τέλος, αντί παρατήρησης, μία διαπίστωση: όταν έχεις βρει μία τέλεια παραλία και περνάς υπέροχα … ξεχνάς τα ρούχα σου κρεμασμένα στην ομπρέλα και την επόμενη μέρα πας να τα αναζητήσεις. Ευτυχώς, τα βρίσκεις. Κι αν σε λένε espoir, έχουμε περισσότερα του ενός κοινά σημεία.

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s