modus operandi

Ο Τάσος είναι ψηλός 45άρης με αθλητικό σώμα, από τους “νεανίζοντες” του είδους. Γνωστοί και ως “έχω ξεχάσει να μεγαλώσω” από το γεγονός ότι ντύνονται, μιλάνε και ακούνε τις ίδιες μουσικές όπως έκαναν ως 20χρονοι. Ξορκίζουν την ηλικία τους έτσι, ίσως. Μάταια.

Για λόγους που, δεν είναι της παρούσης, έμεινε άνεργος. Κι έτσι βρέθηκε να αναζητά εργασία στην τουριστική βιομηχανία. Καλό παιδί, φιλικό, εξυπηρετικό, χαμογελαστό, κατάφερε να βρει δουλειά σε τουριστικό θέρετρο.

Εκεί, επιδόθηκε με μανία στο καλόπιασμα των γυναικών, κάθε ηλικίας. Αδυνάτισες; [Στανταράκι για να κερδίσετε πόντους με γυναίκα.] Γούτσου γούτσου το γλυκουλίνι το σκυλάκι σου, τί ράτσας είναι; Φοράς πολύ ωραίο μαγιώ σήμερα. Άκουσα ότι χθες εθεάθης στο τάδε μαγαζί. Τί λένε τα ζώδια, κούκλα; Καλέ τί υπέροχα σου πάει αυτό το φόρεμα! Στις έχει πετύχει τις ανταύγιες. Φτιάξαμε και το νύχι, σήμερα, ομορφιές!

Άλλο που δεν ήθελαν κι εκείνες, να συρρέουν για να τους πιάσει την πάρλα ο “Τασούλης” ή “Τασουλίνος”. Να αναγνωρίσει τον κόπο που κάνουν για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Να τις κοιτάξει λίγο όπως δεν μπαίνουν πια στον κόπο να πράξουν οι σύντροφοί τους. Κι εκείνοι, μάλλον βολεύονται από την κατάσταση, επειδή οι γυναίκες τους γκρινιάζουν λιγότερο. Χωρίς “κίνδυνο” για την τιμή τους.

Μην σπεύσετε να τον χαρακτηρίσετε ομοφυλόφιλο (εξαιτίας της θεματολογίας) διότι γνωρίζω μετά βεβαιότητας πως δεν είναι. Απλά, έχει πιάσει το νόημα της πελατείας του και φροντίζει να συντηρεί αυτούς τους ανούσιους διαλόγους. Σε αντάλλαγμα, λαβαίνει φιλοδωρήματα που διπλασιάζουν και με το παραπάνω το βασικό μισθό του.

Κατά κάποιο τρόπο, επιτελεί και κοινωνικό έργο. Σε πρώτο στάδιο, μετουσιώνει την αρνητική ενέργεια από τόσες δεκάδες γυναίκες σε χρήμα. Κι αφού τις ηρεμεί και τους εμφυτεύει ένα θετικό αίσθημα για την εικόνα τους [αληθινό ή όχι, αυτό είναι πολύ υποκειμενικό για να το κρίνω] επιστρέφουν στο σπίτι πιο ήρεμες, πιο ευτυχισμένες.

Το κακό είναι βέβαια, πως, με τόση ανούσια πάρλα, οι παραγγελίες έρχονται με καθυστέρηση μίας ώρας. Αλλά δεν είδα καμία εκ των πελατών του να γκρινιάζει. Τις έχει υπνωτίσει καλά. Αφού έτσι κάνει δουλειά του, μαγκιά του και μπράβο του.

Όσο για μένα, απλά πήρα απόφαση ότι δεν πρόκειται να εξυπηρετηθώ φυσιολογικά, κι αναγκάστηκα να καταφύγω σε άλλες λύσεις.

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

6 responses to “modus operandi

 • gatouleas

  Αναρωτιεμαι σε ποιες… :p

 • the thieving magpie

  Χριστέ μου!
  Υπάρχουν ακόμα γυναίκες που λιγώνονται στο ‘γούτσου γούτσου’ και στο ‘γλυκουλίνι’;
  Είμαστε άξιες της τύχης μας :)

  • espοir - надежда - Hoffnung - speranza

   Ω, ναι! Κρίνοντας απ’ όσα είδα, οι περισσότερες. Θλιβερό.

   Βέβαια, στα ελαφρυντικά τους να αναφέρω ότι δεν έχω ιδέα πόσο καιρό είχε να τις κοιτάξει άλλος άνδρας, πλην συζύγου εννοώ.

 • the thieving magpie

  Mα αυτό δεν είναι ελαφρυντικό.
  Είναι ένα μέρος του φαύλου κύκλου.
  και αν ανεβάζουν το εγώ μιας γυναίκας ή ενός οποιουδήποτε ανθρώπου τέτοιοι ‘ανούσιοι διάλογοι’, τότε κατά βάθος το εγώ τους καλά κάνει και είναι καταχωνισμένο εκεί που είναι.

  ΥΓ. παράλειψή μου… the thieving magpie -ex cosette.
  βλέπεις η ασθένεια είναι μεταδοτική!

 • espοir - надежда - Hoffnung - speranza

  Όσον αφορά εμένα,θα συμφωνήσω. Από την άλλη, δεν θα βρισκόμουνα ποτέ στη θέση τους … Οπότε δεν μπορώ να πω πολλά.

  Υ.Γ. Ξανα-χαίρω πολύ λοιπόν. :)

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s