όπεν γ(κ)αβ

Για να βοηθήσω την πολυχρονεμένη μας κυβέρνηση στο θεάρεστο έργο της, αποφάσισα να ψάξω μερικούς τρόπους για να γίνει ευκολότερα και γρηγορότερα το πλιάτσικο η υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει εργολαβικά αναλάβει.

** Για την απόλυση των 100.000 δημοσίων υπαλλήλων, όπως απαιτεί η τρόικα, μπορεί να συσταθεί ένα εθνικό big brother. Κάθε βράδυ θα φεύγουν 300 δ.υ. Με αυτό το ρυθμό, θα πάρει βέβαια 333 ημέρες, αλλά θα είναι πιο αποδεκτό από το φιλοθεάμον κοινό.

Θα το παίζουν όλα τα κρατικά κανάλια κι έτσι θα έχει αυξημένα έσοδα από τη διαφήμιση. Εκτός εάν προτιμά να το παίζουν τα ιδιωτικά, που ως γνωστό είναι π(χ)οιοτικότερα και καλυτερότερα … αλλά εκεί θα είναι δωρεάν, με αντάλλαγμα μερικές επιπλέον εμφανίσεις των μελών της συμπολίτευσης στον τηλεοπτικό αέρα.

** Εναλλακτικά, για την απόλυση των 100.000 δ.υ., μπορούν να κατασκευαστούν με ΣΔΙΤ νέοι χώροι (« Αρένα ») σε κάθε πρώην Νομό, όπου οι δ.υ. θα χωρίζονται σε ομάδες και θα μονομαχούν μέχρις εσχάτων.

Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι πως μετά το θάνατο κάποιου, το Κράτος θα γλιτώνει την καταβολή σύνταξης. Το ίδιο θα ισχύει για τη χήρα και τα τέκνα, με ειδική τροπολογία που θα καταθέσει ο αρμόδιος Υπουργός (πρώην Εσωτερικών).

** Εκτός από την απόλυση, να γίνεται και αυτόματη ΕΔΕ για τον δ.υ. που αποχωρεί. Έτσι, θα έχει να ασχοληθεί με την ΕΔΕ και θα γκρινιάζει λιγότερο με το εργατικό σκέλος της πρότασης. Εάν η ΕΔΕ δεν βρίσκει τίποτα, να διατάσσεται ΕΔΕ εναντίων των μελών της επιτροπής ΕΔΕ. Αυτεπάγγελτα.

Ξέρω πως οι προτάσεις μου είναι λίγες και ταπεινές. Σας προσκαλώ να κάνετε και δικές σας. Μπορείτε!

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s