σήμερα, στην ΑΣΟΕΕ

Αντιγράφω από εδώ:  http://lapositiondutireurcouche.blogspot.com/

Στο Occupy Wall St συμμετέχει και η Marina Sitrin. Η Marina είναι η επιμελήτρια του βιβλίου που εκδώσαμε σα σ.κυ.α. σε συνεργασία με κάποιες κινήσεις γειτονιών αρχές Ιούλη. Η Marina θα είναι στην Αθήνα την Τρίτη 8 του μήνα (7 μ.μ. στην ΑΣΟΕΕ) μαζί με την Claudia Acuna (μέλος της συλλογικότητας αντιπληροφόρησης lavaca.org από την Αργεντινή).

Το νόημα της εκδήλωσης δεν είναι ούτε να μεταφέρουμε κάποιες επιτυχημένες συνταγές από την Αργεντινή ή την Αμερική και ούτε να θεωρητικολογήσουμε σχετικά με την αυτοδιαχείριση και την αυτοοργάνωση. Οι ίδιες οι συντρόφισσες ζήτησαν επανειλημένα ότι θέλουν και να ακούσουν αυτά που έχουμε να τους πούμε (όχι σαν σ.κυ.α. αλλά σαν κίνημα, δηλαδή όλοι μας).
Και ουδείς, τέλος πάντων απο τους διοργανώτες και τις εισηγήτριες δεν είναι σε κάποιο κλίμα αυθεντίας (βλ. έτσι γίνονται οι αγώνες και αυτά πρέπει να κάνετε). Στεκόμαστε σαν ίσος προς ίσο και προσπαθούμε να μεταφέρουμε εμπειρίες αγώνα, προβλήματα και ζητήματα αλλά και προοπτικές και λύσεις που η τάξη μας αντιμετωπίζει παγκόσμια.
Ως εκ τούτου είστε όλοι καλεσμένοι.
Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s