ανταλλακτικό παζάρι

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου από τις 11 μέχρι της 4 το απόγευμα, στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων (παλαιά Εμπορική Σχολή, στα πετρόκτιστα σχολεία, δίπλα από το στάδιο) οδός Κοραή 1, πραγματοποιείται το πρώτο ανταλλακτικό παζάρι της πόλης.

Το παζάρι αποτελεί τα «εγκαίνια» του δικτύου ανταλλακτικής οικονομίας που έκανε την εμφάνισή του πριν περίπου ένα μήνα στα Χανιά, με σκοπό να αναπτύξει την αλληλεγγύη και τη συνεργασία μεταξύ των ατόμων, που βιώνουν καθημερινά την οικονομική κρίση.

Το παζάρι

Στο παζάρι μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του δικτύου με προϊόντα διατροφής, ένδυσης, υπόδησης, αντικείμενα και άλλα είδη προς ανταλλαγή, αλλά και άνθρωποι, μη μέλη του δικτύου, με την προϋπόθεση να φέρουν οτιδήποτε που δεν χρειάζονται για να το ανταλλάξουν και να πάρουν ότι άλλο έχουν ανάγκη που θα υπάρχει στο παζάρι.

Στο παζάρι, τα μέλη θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές με το σύστημα των Μονάδων του δικτύου ή και ελεύθερα (χωρίς μονάδες) αρκεί να συμφωνήσουν μεταξύ τους.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δικτύου http://www.diktyoantallagonxanion.gr

Tηλ. επικοιν.: 6980  615  985

Πηγή: http://omniatv.com/blog/

Είναι ελπιδοφόρο ότι πληθαίνουν οι ακτιβιστικές δράσεις αυτού του είδους. Μακάρι να ξεφυτρώσουν παντού τέτοια και να ξανάρθουν κοντά οι άνθρωποι. Να θυμηθούμε τί σημαίνει κοινωνία, γειτονιά, συντροφικότητα.

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s