γυναικείο κριτήριο

Υπάρχουν δύο ειδών γυναικεία υποδήματα: εκείνα που προορίζονται για να φορεθούν κι εκείνα που προορίζονται για πιο … εικαστική χρήση. Δηλαδή, είναι σχεδιασμένα κυρίως για να τα δούμε.

Στις περιπτώσεις που οι δύο κατηγορίες συμπίπτουν, χαράς ευαγγέλια, έχεις ανακαλύψει την τελειότητα [συνήθως αφορά συγκεκριμένο σχεδιαστή ή εταιρεία παραγωγής] & δεν την αλλάζεις.

Στις υπόλοιπες όμως περιπτώσεις, πρέπει να επιλέξεις.

Συνήθως, προσπαθείς να μετριάσεις το « περισσότερο κακό » [το οποίο ορίζει η κάθε γυναίκα σύμφωνα με τις προτεραιότητές της, αλλά και με τις αντοχές της] με ένα ποσοστό από « λιγότερο κακό ». Δηλαδή να βρεις έναν ανεκτό συνδυασμό άνεσης & κομψότητας.

Εκτός εάν είσαι αμερικάνα, δηλαδή έχεις γενετική ανεπάρκεια στον τομέα της κομψότητας. Εκεί, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Οι ξεφτισμένες σαγιονάρες και οι μπότες cowboy με δαντελίτσες ή γουνάκια είναι δηλωτικές του ζητήματος. Πείτε με ρατσίστρια, πείτε με κακιά, αλλά παραδεχθείτε ότι ισχύει.

Γιατί το θυμήθηκα σήμερα;

Απλό: χθες, έκανα μερικές αγορές με εξαιρετικά συνειδητό κριτήριο. Ό,τι κι αν έλεγαν οι πωλητές για να με δελεάσουν, το δικό μου μυαλό ήταν απασχολημένο με τα ποσοστά των αντοχών μου.

Υ.Γ. Παίζει πολύ το επιχείρημα της κρίσης: « ελληνικής κατασκευής ». Υποψιάζομαι ότι βλέπουν θετική ανταπόκριση από τον κόσμο.

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

2 responses to “γυναικείο κριτήριο

  • karagiozaki

    και θυμάμαι κάποτε κάτι δωδεκάποντα, πώς τα φορούσα η άτιμη, πάνω κάτω ακούραστη και τώρα πάντα ψάχνω κάτι, « ε, χαμηλό με λίγο τακούνι να μην είναι και πάτος, κάτι κομψό και ξεκούραστο, για απόγευμα αλλά να μπορείς να πιεις και ένα ποτό βρε παιδί μου, ε, έχετε? »

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s