φύτεψες, εγκληματία;!

Χθες είδα τυχαία αυτό το βίντεο. Αφορά μία επιδρομή των μπάτσων σε βιολογικό μανάβικο, στην Καλιφόρνια, με προτεταμένα όπλα, λες και αντιμετώπιζαν καμία μεγάλη απειλή για τη ζωή τους, από τον έκπληκτο μανάβη. Διότι έχουν λύσει όοοολα τα άλλα εγκλήματα και πήγαν να πατάξουν κι αυτό της διανομής / πώλησης / ανταλλαγής τροφίμων.

Διάβασα τα σχόλια από κάτω και σας τα μεταφέρω. Εάν δυσκολεύεστε να καταλάβετε το θέμα, όπου ΗΠΑ, αντικαταστήστε με τη λέξη « Ελλάδα »:

Ο Νόμος S510 της Γερουσίας των ΗΠΑ, καθιστά παράνομη την καλλιέργεια, την διανομή, την εμπορία ή την ανταλλαγή τροφίμων που έχουν παραχθεί από ιδιώτες. Ο Νόμος S 510, για την επικαιροποίηση της ασφάλειας τροφίμων του 2010, είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Είναι παρόμοιος με αυτό που συνέβη στην Ινδία όταν επεβλήθη φόρος στο αλάτι υπό τη βρετανική κατοχή, αλλά ο Νόμος S 510 επεκτείνει τον έλεγχο σε όλα τα τρόφιμα στις ΗΠΑ, παραβιάζοντας το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα στην τροφή. Ο Νόμος S 510 παρέχει στην εταιρεία Monsanto απεριόριστη δύναμη πάνω σε όλους τους σπόρους των ΗΠΑ, σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής, όλες τις τροφές και τις καλλιέργειες.

Ο Νόμος S 510 αποτυγχάνει σε ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό, συνταγματικό και ανθρώπινο δικαίωμα επιβίωσης.

1. Θέτει όλα τα τρόφιμα των ΗΠΑ και όλες τις αγροτικές καλλιέργειες των ΗΠΑ υπό το Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας (Homeland Security) και το Υπουργείο Άμυνας (Department of Defense), στην περίπτωση μόλυνσης ή σε κατάσταση επείγουσας σημασίας, που όμως δεν ορίζεται με σαφήνεια. Μοιάζει με το Σχέδιο Κίσινγκερ.

2. Βάζει τέλος στην κυριαρχία των ΗΠΑ επί της προμήθειας τροφίμων της, εμμένοντας στην συμμόρφωση με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ), απειλώντας έτσι την εθνική ασφάλεια.

3. Επιβάλλει τον Διατροφικό Κώδικα (Codex Alimentarius) στις ΗΠΑ, ένα παγκόσμιο σύστημα ελέγχου των τροφίμων. Επιτρέπει στα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Οργανισμό Τροφίμων του ΟΗΕ (FAO) και τον ΠΟΕ να αναλάβουν τον έλεγχο κάθε τροφίμου στη Γη και να αφαιρέσουν την πρόσβαση στα φυσικά διατροφικά συμπληρώματα.

4. Θα αφαιρέσει το δικαίωμα στον καθαρισμό, την αποθήκευση και την ιδιοκτησία σπόρων στις ΗΠΑ, θέτοντας τον έλεγχο των σπόρων στα χέρια της Monsanto και άλλων πολυεθνικών, απειλώντας έτσι την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

5. Αποδομεί ό,τι έχει απομείνει από την οικονομία των ΗΠΑ. Παίρνει την γεωργία και τα τρόφιμα, που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των οικονομιών, τα αφαιρεί από τα χέρια των πολιτών και τα τοποθετεί υπό τον πλήρη έλεγχο των πολυεθνικών επιχειρήσεων που ασκούν επιρροή στον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ, τον FAO και τον ΠΟΕ, με τα HHS [Health & Human Services] και CDC [Center for Disease Control, Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών] να δρουν ως πράκτορες, και το Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας να έχει αναλάβει την επιβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο τέλος της ανάρτησης παρατείθενται ορισμένα επιπλέον βιντεάκια.

***

Senate Bill S510 Makes it illegal to Grow, Share, Trade or Sell Homegrown Food S 510, the Food Safety Modernization Act of 2010, may be the most dangerous bill in the history of the US.

It is similar to what India faced with imposition of the salt tax during British rule, only S 510 extends control over all food in the US, violating the fundamental human right to food. S 510 would give Monsanto unlimited power over all US seed, food supplements, food and farming.

S 510 fails on moral, social, economic, political, constitutional, and human survival grounds.

1. It puts all US food and all US farms under Homeland Security and the Department of Defense, in the event of contamination or an ill-defined emergency. It resembles the Kissinger Plan.

2. It would end US sovereignty over its own food supply by insisting on compliance with the WTO, thus threatening national security.

3. It imposes Codex Alimentarius on the US, a global system of control over food. It allows the United Nations (UN), World Health Organization (WHO), UN Food and Agriculture Organization (FAO), and the WTO to take control of every food on earth and remove access to natural food supplements.

4. It would remove the right to clean, store and thus own seed in the US, putting control of seeds in the hands of Monsanto and other multinationals, threatening US security.

5. It deconstructs what is left of the American economy. It takes agriculture and food, which are the cornerstone of all economies, out of the hands of the citizenry, and puts them under the total control of multinational corporations influencing the UN, WHO, FAO and WTO, with HHS, and CDC, acting as agents, with Homeland Security as the enforcer.
For further information, watch these videos:

Food Laws — Forcing people to globalize
http://www.youtube.com/watch?v=Ia-P4rL2IWc

State Imposed Violence … to snatch resources of ordinary people
http://www.youtube.com/watch?v=onw_PkVvpts&feature=related

Corporate Rule
http://www.youtube.com/watch?v=6PwqUQ_HIlg&feature=related

Reclaiming Economies
http://www.youtube.com/watch?v=hXoJHG-er7A&feature=related

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

4 responses to “φύτεψες, εγκληματία;!

 • Ανώνυμος

  να σε φρικαρω, λιγο ακομα ?

  δες και αυτο αν/οταν…. –> http://topdocumentaryfilms.com/patent-for-a-pig/ – αρκει να διαβασεις και την περιληψη, αν βαριεσαι να το δεις…

  δεν την εχω κρατησει, αλλα τις προαλλες κυκλοφορησε σε mail φωτο απο πατατες του αβ, που πανω στην καρτελα γραφανε « απαγορευεται η φυτευση » !!!!!!

  καλοριζικα….

  • espοir - надежда - Hoffnung - speranza

   Ναι, τις θυμάμαι τις πατάτες.

   Το θέμα της κατοχύρωσης τμημάτων γονιδιώματος είναι πολύ μεγάλο και επικίνδυνο.

   Με την ισχύουσα νομοθεσία μπορούν να πατεντάρουν ακόμα και ένα μέρος ανθρώπινου γονιδιώματος που ανήκει στον Χ τυχαίο πολίτη. Και βεβαίως σε ζώο, όπως αναφέρει το λινκ.

 • byron

  Mόνο που ο νόμος S 510 δεν πέρασε τελικά από το House of Representatives, και τα γεγονότα στο video έτσι κι αλλιώς έλαβαν χώρα πριν την ψήφιση του Νόμου από τη Senate.

  Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει στο video είναι η κατάσχεση γάλακτος που δεν είναι ούτε παστεριωμένο ούτε ελεγμένο, αλλά κατευθείαν όπως παράγεται από την αγελάδα (raw milk). Πράγμα που είναι φυσικά παράνομο να πωλείται.

  http://articles.latimes.com/2010/jul/25/business/la-fi-raw-food-raid-20100725

  Bέβαια θα ήμασταν αφελείς αν περιμέναμε από το RT (Russia Today), το ελεγχόμενο από την κυβέρνηση κανάλι της Ρωσικής Ομοσπονδίας, να παρουσιάσει αντικειμενικά τα γεγονότα στις ΗΠΑ…

  Για τα προτεταμένα όπλα, οι μπάτσοι είναι ίδιοι παντού· πόσο μάλλον σε μια χώρα διαβόητη για το pro-gun culture της…

  • espοir - надежда - Hoffnung - speranza

   Γιατί είναι παράνομη η πώληση, εφόσον υπάρχει κατάλληλη σήμανση & οδηγίες για να παστεριωθεί; Αναρωτιέμαι εάν έχει σχέση με την υποχρεωτική προσθήκη προβιταμίνης D που κάνουν στο γάλα στις ΗΠΑ.

   Σε αρκετές χώρες πωλείται το γάλα μη-παστεριωμένο. Ακόμα και στην Ελλάδα μπορεί κανείς να αγοράσει, από κτηνοτρόφους. Το ξέρω επειδή η οικογένειά μου αγοράζει κατά καιρούς.

   Πολλές φορές οι απ’έξω έχουν πιο καθαρή ματιά για τα γεγονότα. Πιο αντικειμενική και σφαιρική.

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s