στατιστικά αναζήτησης

Εάν κατάφερε κάτι το ΠΑΣΟΚ με την ιστορία των εκδιδομένων γυναικών φορέων του HIV είναι να πάψει η πολιτική συζήτηση. Μπορεί αυτό να τους εξασφαλίσει μικρότερη εκλογική συντριβή, δεν ξέρω.

Ξέρω μόνο τί βλέπω στα στατιστικά του Οξέως. Τα οποία, θα μοιραστώ μαζί σας για να πάρετε μια ιδέα.

Εννοείται ότι δεν έχει εκλείψει η καθημερινή αναζήτηση με τον όρο « μολότοφ » προς τα εδώ [όπως εξήγησα & σε παλιότερη ανάρτηση]. Αν είναι πάντως επισκέψεις από την Δ/νση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τζάμπα τα λεφτά που σπαταλάνε.

Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς το « σεξ γνωριμίες » οδηγεί εδώ [ή το Μπιγκ Μπράδερ της Νορβηγίας…], ούτε τί είναι η « ερωτική τεχνολογία ».  Αλλά το προσπερνάμε.

Wtf?

Τώρα μπαίνουμε στο ψητό.

Έχει κι άλλο.

Τα παραπάνω στατιστικά 7 ημερών, ήταν μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης. Δεν ασχολήθηκα με όσους μπήκαν « συστημένοι » να διαβάσουν μία συγκεκριμένη ανάρτηση. Ήθελα κυριώς να δω πόσο απασχολεί τον κόσμο η ιστορία με το HIV και ίσως, πώς το προσεγγίζει.

Μπορείτε να βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα, ελπίζω.

***

Αυτοαναφορικό σκέλος:

Πολλοί φίλοι με ρώτησαν γιατί δεν έχω κλεί(δω)σει τα σχόλια. Η αλήθεια είναι πως και μόνο η απάντηση σε τόσα κακεντρεχή σχόλια, απαιτεί χρόνο & ηρεμία. Ευτυχώς, είμαι τόσο « ζεν » που είναι αδύνατο να με εκνευρίσουν.

Θεωρώ ότι πρέπει να ακούγεται και η διαφορετική άποψη. Όσο πιο σίγουρος είναι κανείς για την αλήθεια αυτών που πρεσβεύει, όσο πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στο μυαλό του, τόσο πιο εύκολο είναι να αγνοήσει τη μικρότητα, τη βλακεία ή τον ψυχαναγκασμό κάποιων.

Καθώς η φόρμα των σχολίων δεν περιλαμβάνει « σύντομο βιογραφικό », εξάγουμε συμπεράσματα για την πραγματική και τη νοητική ηλικία κάποιου, από τον τρόπο που εκφράζεται. Η ωριμότητα [ή η έλλειψή της], η ικανότητα αντίληψης και η σφαιρική γνώση, αντικατοπτρίζονται ακόμα και σε δύο αράδες.

Ορισμένοι, όπως διαπίστωσα από τα σχόλια, δεν κατανοούν τα στοιχειώδη, λ.χ. το σκοπό ύπαρξης και τον τρόπο λειτουργίας ενός ιστολογίου. Δεν είναι απλά θέμα ψηφιακού αναλφαβητισμού [άγνοια του όρου blog], φανερώνει βαθύτατη έλλειψη παιδείας: δεν μπορούν καν να διαχωρίσουν μεταξύ της έκφρασης άποψης και της απλής καταγραφής στοιχείων.

Με τον ίδιο τρόπο που δεν είναι ικανοί να αποκωδικοποιήσουν ένα κείμενο σε κάποιο blog, είναι παντελώς ανίκανοι να το πράξουν και όσον αφορά τον πολιτικό λόγο. Κάπως έτσι, καταλήγουν να βασίζονται στους επαγγελματίες « σχολιαστές » που πλαισιώνουν τα δελτία ειδήσεων για μασημένη τροφή [« άποψη »] & διαμορφώνεται η περιβόητη « κοινή γνώμη ».

Και βεβαίως, αυτοί οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα ψήφου.

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

2 responses to “στατιστικά αναζήτησης

  • psycheandlife

    « Ευτυχώς, είμαι τόσο “ζεν” που είναι αδύνατο να με εκνευρίσουν. »

    Πολύ χαίρομαι που είσαι τόσο « ζεν » γιατί τόση βλακεία, επιθετικότητα, ρατσισμός, αγένεια και ασχετοσύνη και πολλά άλλα δεν αντιμετωπίζεται αλλιώς.

    Με εντυπωσίασες με την υπομονή σου!! Καλή συνέχεια.

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s