γερή δόση φαντασίας

Προσπαθώ να φανταστώ τί θα γινόταν εάν στη θέση του Σαμαρά ήταν ο Τσίπρας [ή οποιοσδήποτε αριστερός ηγέτης] και πρέπει να πω ότι, δεν διαθέτω τόση φαντασία.

Στην πρώτη κιόλας εβδομάδα έχουμε:

α) Υφυπουργό με πλαστό τίτλο, ο οποίος αναγκάζεται σε παραίτηση μετά τη δημοσιοποίηση της αντιποίησης τίτλου, προς αποφυγή μεγαλύτερου σκανδάλου. Σαλμάς, για όποιον έχει απορίες.

β) Υποψήφιο Υπουργό Οικονομίας, ο οποίος αρνείται τη θέση, παρά τις επίσημες ανακοινώσεις. Το οποίο δημιουργεί την εύλογη απορία: ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσουν πριν τον ανακοινώσουν, δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν; Οργάνωση, εε;!

γ) Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου, ο οποίος γράφει απειλητικά και προσβλητικά τουίτς [για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ] και μετά τα διαγράφει ηλιθιωδώς, πιστεύοντας τί; Ότι μπορεί να περάσει στο ντούκου;

δ) Ο ίδιος τύπος, έχει ήδη αρχίσει τα ψέμματα και όπως ανέλυσε χθες το βράδυ στην εκπομπή The Barber Shop, στο OmniaTV, το Ύποπτο Μούσι όχι απλά έχει επιχειρηματικές σχέσεις η οικογένειά του με την Ελλάδα, αλλά είναι πολύ ύποπτες οι συνεργασίες του. Η εκπομπή υποθέτω ότι σύντομα θα ανέβει σε βίντεο στο Όμνια, αλλά μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία στο ιστολόγιο της Ύποπτης Γενειάδας.

ε) Τον Πρωθυπουργό να ορκίζεται μόνος « για να το σιγουρέψει » [όπως τόνισε κάποιος στο τουίτερ, συγγνώμη, δεν συγκράτησα ποιος] και μετά να αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της Κυβέρνησης.

στ) Τον Πρωθυπουργό να βγαίνει εντελώς εκτός μάχης για καμιά 10αριά μέρες. Φανταστείτε μόνο εάν ήταν ο Τσίπρας στη θέση του, τί θα του είχαν σούρει στα γνωστά τηλεοπτικά δελτία παραπληροφόρησης.

ζ) Την αποστολή στις Βρυξέλλες για εκπροσώπηση της χώρας σε Σύνοδο Eurogroup [επιπέδου αρχηγών κυβερνήσεων και κρατών] ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με την διακυβέρνηση της χώρας. Μεταξύ αυτών και ο « διακοσμητικός-είμαι-όλα-τα-υπογράφω-σε-όλα-ναι-λέω-μέχρι-το-τέλος-της-θητείας » Κάρολος Παπούλιας. Μιλάμε για την ίδια Σύνοδο όπου επί 5 μέρες τα κανάλια συζητούσαν ΓΙΑΤΙ ο Τσίπρας αρνείται να παραστεί στο πλευρό του Σαμαρά για να ενισχύσει την Ελληνική αποστολή και την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου κλπ.

η) Τη διακοπή παροχής φαρμάκων « βερεσέ » εξαιτίας του τεράστιου φεσιού από τον ΕΠΟΠΥ.

θ) Την υπαγωγή της Κύπρου στο μηχανισμό στήριξης και την παράλληλη υποβάθμιση δεκάδων τραπεζών από τους οίκους αξιολόγησης.

Είμαι σίγουρη ότι ακόμα και τον καύσωνα, στον ΣΥΡΙΖΑ θα τον είχαν χρεώσει. Γι’ αυτό λοιπόν, όπως είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση, η τύχη προστάτεψε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ από την κακοτυχία του να είχαν τερματίσει πρώτοι στις 17 Ιουνίου. Μπορούν να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα από την ασφάλεια της δεύτερης θέσης.

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

4 responses to “γερή δόση φαντασίας

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s