αγιατολλάχ

Στις 4 Ιουλίου 2012, έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το CERN για τα πρώτα θετικά αποτελέσματα σχετικά με την ανακάλυψη του σωματιδίου που είναι γνωστό ως μποζόνιο ή σωματίδιο του Χίγκς.

Κατ’ αρχήν και πριν οτιδήποτε άλλο, έχω να σχολιάσω πόσο σαρκασμό διαθέτει όποιος επέλεξε τη συγκεκριμένη ημερομηνία [epic win λέμε!]. Τη μέρα που οι Αμερικάνοι γιορτάζουν την ανεξαρτησία τους, μία σπουδαία ευρωπαϊκή κοινή επιστημονική προσπάθεια τους αφήνει πολύ πίσω. Όχι τόσο σε ουσιαστικό επίπεδο [ας μην καβαλάμε το καλάμι τόσο εύκολα] όσο σε συμβολικό. Ήταν το αντίστοιχο της εκτόξευσης του Σπούτνικ, ή της πρώτης βόλτας του Γιούρι Γκαγκάριν στο διάστημα.

Για να συμπληρωθεί μάλιστα το πικάρισμα, την ίδια μέρα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με μία συντριπτική πλειοψηφία καταψήφισε την αμερικανικής έμπνευσης συνθήκη ACTA.

[Σημειώστε ότι μεταξύ των 39 που υπερψήφισαν την ACTA ήταν η ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα, του ΛΑΟΣ. Άραγε, θα μάθουμε ποτέ πώς κατάφερε το λόμπι των πνευματικών δικαιωμάτων του Χόλιγουντ να την « ψήσει »;]

Το ίδιο απόγευμα κυκλοφόρησε η πρώτη αντίδραση από έλληνα Αγιατολλάχ, τον διαβόητο Πειραιώς, Σεραφείμ. Τις μπούρδες που είπε, μπορείτε λίγο πολύ να τις φανταστείτε. Εάν όχι, τις παραθέτω αυτούσιες στο τέλος αυτής της ανάρτησης. Λίγο πολύ, είπε ότι είναι « του διαβόλου » όλα αυτά και όλοι αυτοί.

[Αντιθέτως, πρέπει να συνεχίσουν όλοι να πιστεύουν ότι μία παρθένα γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος από έναν κρίνο και ότι ο φιλεύσπλαχνος αθέατος θεός που έχει την απαίτηση να θυσιάζεις τον πρωτότοκο γιο σου για να του αποδείξεις την πίστη σου, μιλάει μέσα από φλεγόμενες βάτους. Δεν υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά, μην κάνετε κατάχρηση.]

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο – και όχι μόνο εμένα – είναι πως συνεχίζουμε να πληρώνουμε το μισθό του Αγιατολλάχ Πειραιώς, ώστε να βγαίνει με τη χρυσοποίκιλτη φορεσιά του και την ακριβή ποιμαντορική ράβδο του [μπορείτε να τη δείτε στη φωτογραφία] και να μας λέει κρετίνους. Χωρίς να έχει ερωτηθεί από κανέναν και χωρίς να του πέφτει λόγος, επιλέγει να επιτεθεί σε έναν τομέα, τον οποίο αν μη τί άλλο, δεν κατανοεί καν.

Εφόσον θεωρεί ότι το ποίμνιό του ενδιαφέρεται για τις απόψεις του, ας πληρώνει το ποίμνιό του για τη συντήρηση αυτού του πανάκριβου κηφήνα. Και βεβαίως, όλων των άλλων « θρησκευτικών ταγών ». Όποιος χρειάζεται τέτοιους, ας το πει και ας επιβαρυνθεί με το κόστος τους.

Να δούμε τότε, πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

Ο τρόπος, υπάρχει και εφαρμόζεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες: όταν υποβάλλουν φορολογική δήλωση οι πολίτες, δηλώνουν εάν ανήκουν σε κάποιο θρήσκευμα. Εάν ναι, παρακρατείται ένα ποσό υπέρ του συγκεκριμένου θρησκεύματος.

Διότι εγώ, ως πολίτης, χρειάζομαι περισσότερα νοσοκομεία, καλύτερα σχολεία, βελτίωση των μέσων μαζικής μεταφοράς. Χρειάζομαι υποτροφίες της προκοπής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προστασία των ανέργων, στοιχειώδες επίπεδο διαβίωσης στους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν για το νερό ή το ηλεκτρικό ρεύμα.

Εκεί θέλω να πηγαίνουν οι φόροι μου.

Κρετίνοι – όπως μας αποκάλεσε ο Αγιατολλάχ Πειραιώς – μάλλον είμαστε, αλλά μόνο και μόνο επειδή συνεχίζουμε να τον ανεχόμαστε.

Επίσης, διαβάστε αυτό:  http://networkedblogs.com/zzfxF

Και οπωσδήποτε διαβάστε αυτό: http://schrodingers-dragon.blogspot.com/2012/07/vs.html

***

Πηγή: http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/13077-2012-07-04-10-25-58

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s