εθνικές προετοιμασίες

Οκτώβρης, ο μήνας του πετρελαίου θέρμανσης [ω, τί χαρά σε κάθε σπίτι, σε κάθε πολυκατοικία, σε κάθε σχολείο, σε κάθε επιχείρηση!] και καπάκι της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως αντιλαμβάνεστε, θα ακούσουμε πολλά για τον « ανδρισμό » του Μεϊμαράκη, θα βρεθεί και η « χαμένη » λίστα των 36 που ερευνά το ΣΔΟΕ, θα γίνουν πολλές « αποκαλύψεις » προκειμένου να πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας σε « ασφαλή » θέματα.

Κι αν χρειαστεί, θα δημιουργηθούν 2-3 νέα θέματα, εκ του προχείρου. Εκεί θα κολλήσουμε;! Σιγά! Τί τα πήρανε τα πτυχία οι επικοινωνιολόγοι, μόνο για να τα κορνιζώνουν;

Ως τότε, όλοι ψάχνουν κάτι να κάνουν την 28η, για να μην χρειαστεί να παραστούν στις εξέδρες των επισήμων, στις παρελάσεις. Ειδικά ο Κάρολος. Τον βλέπω να κάνει καμιά έκτακτη εισαγωγή σε νοσοκομείο, καμιά επίσημη επίσκεψη στο Ουζμπεκιστάν ή κάτι εξίσου « σημαντικό » για να γλιτώσει το κράξιμο, το οποίο φέτος, όλες οι ενδείξεις είναι πως θα είναι μεγαλύτερο.

Εάν τελικά δεν τον δεχθούν οι Ουζμπέκοι, μάλλον θα χρειαστεί 6-7 διμοιρίες των ΜΑΤ και καμιά 50αριά ΔΙΑ-ΔΕΛΤάδες ως « ασπίδα ».

Το καλό είναι πως, επειδή όλοι οι μπάτσοι της επικράτειας θα έχουν υπηρεσία εκείνη τη μέρα, θα μείνουν ελάχιστοι άλλοι χρυσαυγίτες έξω στους δρόμους [από το « επιχειρησιακό » σκέλος της ΧΑ]. Αλλά, μην αγχώνεστε: θα τους αναπληρώσουν τα άλλα φασιστόμουτρα, που θα πάνε να κουνήσουν σημαία, θα πλακωθούν πάλι με κανέναν αλλοδαπό σημαιοφόρο … τα γνωστά.

Δεν ξέρω για σας, εγώ θα προμηθευτώ ποπ-κορν και προετοιμάζομαι να μετρήσω πόσες φορές θα ακούσουμε ότι #φταίει_ο_σύριζα για όσα γίνουν. Και πώς θα το χειριστεί επικοινωνιακά, τώρα που ξέρει τί τον περιμένει, ο « κατηγορούμενος » [ούτε καν συνήθης ύποπτος].

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s