οι πίπες του Σεραφείμ

« Ξαναχτύπησε » ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σχετικά με το καυτό ζήτημα του στοματικού σεξ. Διότι εδώ ο κόσμος καίγεται, κοινωνικά συστήματα γκρεμίζονται, περήφανοι άνθρωποι αυτοκτονούν, μυρίζει μπαρούτι και εμφύλιος, αλλά το μείζον θέμα που πρέπει να μας απασχολεί, είναι το στοματικό σεξ.

via « spy jungle report »

Εάν υποθέσουμε ότι υποκινείται πράγματι από αγαθά αισθήματα και αγνή ανησυχία για την υγεία του ποιμνίου, μήπως μπορεί να μας πει πότε έκανε ανάλογη εκστρατία ενάντια π.χ. στην αλόγιστη χρήση τοξικών χημικών από τα ΜΑΤ στις ειρηνικές πορείες;

Ποτέ!

Ή μήπως εκεί δεν είναι σίγουρος για την τοξικότητα του CS, που είναι απαγορευμένο [σε συνθήκες πολέμου, αλλά όχι ταξικού πολέμου ή εμφυλίου] από τη Συνθήκη για τα Χημικά Όπλα; Δεν το λέω εγώ, τα Ελληνικά Δικαστήρια το λένε [§ 6]. Κι αν θέλει επειδημιολογική μελέτη για να πεισθεί, ας κοιτάξει σε λίγο καιρό τα ποσοστά των καρκίνων στους ΜΑΤατζήδες.

Μήπως ο Σεραφείμ ασχολήθηκε στο κήρυγμά του με τα υποσιτιζόμενα παιδιά, ή με τους γονείς που καταφεύγουν στο Κοινωνικό Ιατρείο επειδή δεν έχουν να δώσουν τα 5 ευρώ για την επίσκεψη στο Νοσοκομείο ή το ΙΚΑ, ούτε βεβαίως και να αγοράσουν φάρμακα; Δεν άκουσα να λέει κουβέντα.

Μήπως ασχολήθηκε με την τιμή του πετρελαίου που, φέτος το χειμώνα είναι άπιαστο για τους μισούς Έλληνες και θα τραβιέται ο κόσμος με πνευμονίες, βρογχίτιδες και άλλα τέτοια υπέροχα;

Μήπως έβγαλε κήρυγμα για τη μείωση των μισθών και συντάξεων; Είπε κάτι για το ποίμνιό του που, δυσκολεύεται πλέον να αγοράσει βασικά τρόφιμα ή να πληρώσει τις υποχρεώσεις του [ενοίκια, ρεύμα, νερό κλπ]; Εγώ δεν είδα καμία δήλωσή του για όλα αυτά. Πουθενά.

Ακούσατε να σχολιάζει οτιδήποτε έχει σχέση με τη ρατσιστική βία της Χρυσής Αυγής, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία, σε γειτονιές; Ακούσατε να θυμίζει ότι « ο θεός [του] αγάπη εστί » σε κανέναν Χρυσαυγίτη, όταν πήγαινε μαζί τους για να υπογράψει μήνυση εναντίον μιας θεατρικής παράστασης; Τον ενόχλησε μήπως ότι ένας πολίτης κινδυνεύει να χάσει το μάτι του επειδή ήταν λίγο πιο σκουρόχρωμος από όσο άρεσε στους Χρυσαυγίτες;

Σωστά καταλάβατε: παρά τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, τον Σεραφείμ, τον απασχολούν μόνο οι πίπες. Διότι, όλα τα υπόλοιπα θα δυσαρεστούσαν τους πολιτικούς του φίλους. Όσο η πολιτεία πληρώνει μισθούς κληρικών και θεσμοθετεί μηδενική φορολογία της εκκλησίας, δεν την ενοχλούν οι Σεραφείμ. Δεν δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει.

Ξεκινώντας βεβαίως να γράψω αυτή την ανάρτηση, είχα και κάτι άλλο στο μυαλό μου: θα ήθελα να μάθω τη γνώμη του Σεραφείμ για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, των ωοθηκών, του μαστού  και γενικά, όλες αυτές τις δυσχερείς καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες.

Αυτά, από τί προκαλούνται, κ. Σεραφείμ;

Μήπως ξέχασε να μας πει ότι και το « φυσιολογικό » σεξ [αυτό της τεκνοποίησης, καλέ!] είναι εξίσου « καρκινογόνο » με τις πίπες ή και πολύ χειρότερο; Ή μήπως αυτό θα ήταν υπερβολικό για να το αντέξει το ποίμνιό του, οπότε δεν τόλμησε καν να το προφέρει;

Και ο καρκίνος στο συκώτι; Στο πάγκρεας; Στους πνεύμονες; Στον εγκέφαλο; Στα κόκκαλα; Στο δέρμα;

Εκεί μπορούμε ελεύθερα να αναζητήσουμε τις αιτίες στη διατροφή με κόκκινο κρέας, την πρόσληψη χημικών (συμπεριλαμβανομένου του τσιγάρου, των φυτοφαρμάκων, του νέφους κλπ), την καθιστική ζωή, την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία κλπ;

Ή φταίει πάλι το σεξ;

Και τελοσπάντων, γιατί δεν βγαίνει να πάρει μία θέση ο Ιατρικός Σύλλογος; Στα δικά του χωράφια παίζουμε. Να μας πουν υπεύθυνα ότι « ξέρετε, το σεξ προκαλεί καρκίνο » να ξέρουμε, να το αποφεύγουμε. Εντελώς. Ζώνη αγνότητας στα 12 κλπ.

[Να δω ποιος θα μας γλιτώσει μετά από τις επιπτώσεις της αγαμίας, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε γλιτώσει από τον καρκίνο του σεξ.]

Αλήθεια, διαθέτουν οι γιατροί – παγκοσμίως – καμία μελέτη ότι οι γκέι άντρες έχουν συχνότερα στοματικό καρκίνο από τους στρέητ; Πολύ θα ήθελα να τη διαβάσω.

Οπότε επιστρέφουμε στα γνωστά: ο Σεραφείμ, μητροπολίτης ενός αόρατου Θεού τον οποίο μας καλεί να πιστέψουμε ότι τον εκπροσωπεί και εκφράζει τη θέλησή του, ακόμα και όταν συμπράττει με τη Χρυσή Αυγή, κατακεραυνώνει τις πίπες, οι θεούσες του ποιμνίου του χαίρονται, επειδή αυτές πάντα ήταν αρνητικές (ότ)αν τολμούσε να το ζητήσει « το στεφάνι » τους [αυτές οι αμαρτωλές που δουλεύουν στα μπουρδέλα και ξελογιάζουν τους άντρες μας, δεν πειράζει να αρρωστήσουν] και η επίσημη Πολιτεία δια του Πρωθυπουργού, κάνει το σταυρό της στην Παναγία, ζητώντας βοήθεια για να βγούμε από το αδιέξοδο.

Διότι, όχι, δεν φταίνε οι τράπεζες και οι επερχόμενοι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για τον καρκίνο που θα βγάλουμε, ούτε τα χημικά που μας ποτίζουν αφειδώς … φταίνε οι πίπες.

Το είπε η αυθεντία [επί παντός επιστητού, σωματιδίων Higgs μη εξαιρουμένων], ο Σεραφείμ.

Το μισθό του οποίου πληρώνεις εσύ από τους φόρους σου, για να σε ταΐζει αυτές τις πίπες.

Κατάλαβες;

Αναδημοσιεύω από το ΔΟΛ:

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ανέγνωσα το περιπαικτικό και απαξιωτικό σχόλιό Σας που αφορούσε κείμενό μου, με το οποίο εφιστούσα την προσοχή για τα δεινές επιπτώσεις από την παράχρηση των σωματικών οργάνων.

Προέβαλα έστω και αν δεν συμφωνούσα με την ορολογία δύο δημοσιεύματα της ιατρικής επιστημονικής κοινότητος, που ισχυροποιούσαν την ταπεινή μου πρόταση και θα ήθελα παρ’ ότι γνωρίζω ότι μιλάω σε «ώτα μη ακουόντων» να Σας πω με ειλικρινή αγάπη στα πρόσωπά Σας, έστω και αν δεν το πιστεύετε, ότι εκόντες άκοντες είσθε οι μεγαλύτεροι ευεργέτες μου και ότι οι λοιδωρίες Σας έστω και αν δεν το αντιλαμβάνεσθε προς καιρόν θα είναι ο μεγαλύτερος δήμιός Σας.

Δεν πρωτοαναφέρθηκα στο θέμα της παράχρησης των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος τώρα. Είναι μόνιμος και συνεχής η αναφορά μου σε αυτό, διότι το ανθρώπινο σώμα συνιστά αναπόσπαστο τμήμα της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, κατά δε την πίστη μας αποτελεί τον «ναόν του Παναγίου Πνεύματος».

Θεωρώ ότι λογικός άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να αποδέχεται ότι η υπερμαθηματική ακρίβεια, λειτουργικότητα και ενοείδεια της βιοχημείας του ανθρωπίνου οργανισμού, που προϋποθέτει αναποδράστως σκέψη, προέρχεται από το τίποτα και τον κανένα, και ειδικώτερα η θαυμαστή λειτουργία και αλληλοεπίδραση της υποφύσεως, του υποθαλάμου, των επινεφριδίων και των γεννητικών αδένων δεν μπορεί να είναι προϊόν τύχης η άλογης και ασυνείδητης φυσικής επιλογής. Ως Επίσκοπος δεν είναι δυνατόν να εναντιούμαι στην υγιά σεξουαλικότητα εντός του μεγάλου μυστηρίου του Γάμου αλλά οφείλω σαν ποιμένας να καταδεικνύω τις τραγικές αποκλίσεις από την ανθρώπινη φυσιολογία που αναποδράστως απομειώνουν την αθάνατη ανθρώπινη ψυχή και φυσικά ουδέποτε απομείωσα την αληθή επιστήμη που αποτελεί έργο της θεόσδοτης ανθρώπινης λογικής ιδιότητος της κατ’ εικόνα Θεού κτισμένης ανθρώπινης ψυχής αλλά επισημείωσα την φαιδρότητα της ψευδούς επιστήμης που γίνεται όχημα και άθυρμα της αθεϊστικής προπαγάνδας.

Για τις σχετικές μου δηλώσεις (Veto 20/12/2009) τα ομοφυλοφιλικά σωματεία με κατεμήνυσαν για δήθεν προσβολή της τιμής τους και απηλλάγην με την υπ’ αριθμ. 455/2011 Διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών. Θα έπρεπε όμως προτού σύρετε τις «ωραίες» γραμμές Σας να κάνατε μια «βολτούλα» μέχρι το ογκολογικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» που συχνά επισκέπτομαι για να φρίξετε με νέους και νέες που τους αφαιρούν το λάρυγγα, την υπερώα και που έχουν τραχειοστομία αποτελέσματα της άφρονος παραχρήσεως του σώματός των ή να συζητήσετε με ειδικούς ιατρούς για την «αναβίωση» φοβερών αφροδισίων νοσημάτων και τότε ίσως αντιλαμβανόσαστε και την προσωπική Σας ευθύνη σαν διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Ασφαλώς οι άνθρωποι με τις όποιες επιλογές τους και την κατάχρηση της ελευθερίας τους δεν τιμωρούνται από τον Πανάγιο Θεό αλλά από τον υπάρχοντα πνευματικό Νόμο και την ασέβεια στο ιερό πρόσωπό τους. Μήπως δεν γνωρίζετε ότι όλη η πρακτική της ομοφυλοφιλίας ανδρικής και γυναικείας εδράζεται στην παράχρηση των σωματικών οργάνων και ότι νομοπαρασκευαστική επιτροπή του Υπουργείου Δικαιοσύνης «ετοιμάζει» επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και μεταξύ ομοφύλων ζευγαριών!!! δηλ. η θεσμοθετημένη πολιτεία νομιμοποιεί «ηθικά» την παράχρηση του ανθρωπίνου σώματος και την ψυχοπαθολογία περί το γενετήσιο ένστικτο και αυτό δεν Σας απασχολεί ενώ αποβαίνει τραγική οδός πόνου και αφόρητης οδύνης για τους συναθρώπους Σας που παγιδεύονται σε μια τέτοια αλλοτρίωση της προσωπικότητός τους.

Εύχομαι ειλικρινά ο Θεός να μη «στήση» στις ψυχές Σας την αμαρτία αυτή».

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

3 responses to “οι πίπες του Σεραφείμ

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s