το ρακούν και το CD

O πρώην Υπ. Οικ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ανέλαβε την ευθύνη για την « απώλεια » του περίφημου CD της Christine Lagarde με τη διαβόητη πλέον λίστα των ελεγχόμενων ως φοροφυγάδων. Ή των υπό ανάγκη ελέγχου – εάν κάποτε βρεθεί η γαμωλίστα – ως φοροφυγάδων. Δεν θα τα χαλάσουμε τώρα στη διατύπωση.

Με κάτι παιδαριώδεις δικαιολογίες, τύπου « το αντέγραψα σε στικάκι USB και μετά κάπου παράπεσε » ή « μπήκε ένα ρακούν από το παράθυρο και το άρπαξε » προσπαθεί τώρα να πάρει πάνω του την κατάσταση.

ΟΚ, το ζήσαμε κι αυτό.

Δεν λέω, γελάσαμε πρώτα, μετά όμως οργιστήκαμε και πάψαμε να γελάμε.

Κατ’ αρχήν, δεν ξέρω τί του έχουν τάξει για « να φάει μία για την ομάδα » [αυτή την υπό διάλυση, την « προσεχώς οικοδομικά υλικά και μπάζα »], αλλά θα πρέπει να είναι σημαντικό.

Κατά δεύτερον, εγώ στη θέση του, εάν έβλεπα ότι το ρακούν μου γρατζούνισε το CD και δεν παίζει, θα σήκωνα το γαμωτηλέφωνο και θα έπαιρνα τον/τη βοηθό της Λαγκάρντ, να μου στείλει ένα αντίγραφο στο πιτς φιτίλι.

Άσε δηλαδή που θα είχα κάνει άλλα δέκα αντίγραφα, έτσι, να βρίσκονται εύκαιρα. Αλλά λέμε τώρα, ακόμα κι αν δεν είχα προλάβει να κάνω, ή ακόμα κι αν έμπαιναν δέκα ρακούνζ [σικ!] και τα εξαφάνιζαν και τα δέκα ταυτόχρονα.

Ακόμα και τότε, θα μπορούσα αμέσως να ζητήσω αντίγραφο από εκεί όπου προήλθε η λίστα. Επίσημα, ανεπίσημα, ημιεπίσημα … όπως να’ναι. Σε τόσο σοβαρά θέματα, δεν παίζει ρόλο ο τρόπος και οι τύποι, αλλά το τελικό αποτέλεσμα.

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

6 responses to “το ρακούν και το CD

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s