αναγούλα

Αυτό:

Και το γεγονός ότι παρόλο που πέρασαν 24 ώρες, δεν εκδόθηκε καμία ψυχιατρική γνωμάτευση για το θέμα, δεν έχει βγάλει κιχ η Εκκλησία ως αρμόδια επί τέτοιων « επικοινωνιών » [τί να πει;] και δεν ανέλαβε αυτεπαγγέλτως ο Πρόεδρος της Βουλής της διακυβέρνηση της χώρας.

Τώρα θα μου πεις ποιος πρόεδρος της Βουλής; Αυτό το τρελό αγόρι με την αντρίλα να ξεχειλίζει από τα μπατζάκια ή ο άλλος που δεν προλαβαίνει να διορίζει το σόι του στους υπαλλήλους της Βουλής;

Είναι κι αυτό ένα θέμα.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω ή και τα δύο μαζί. Δεν ξέρω πώς να το εκφράσω αυτό που μου προκαλεί η παρούσα ηγεσία της χώρας. Μονολεκτικά, θα έλεγα « αναγούλα » … εκείνο το είδος που δημιουργεί εμετικά φαινόμενα και εντοπίζεται πάντα σε συνδυασμό με άγχος και ψυχοπλάκωμα. Θλίψη και αηδία.

Στο μεταξύ, αφήνουμε τους μπάτσους να ξυλοκοπούν τουρίστες και κατόχους ασύλου. Επειδή έχουν νεύρα και κάπου πρέπει να ξεσπάσουν κι αυτοί, ή ό,τι άλλη μαλακία θα σκεφτεί για να τους δικαιολογήσει και αυτή τη φορά η πολιτική ηγεσία.

Κατά τα άλλα, ευτυχώς που δεν βγήκε η αριστερά στις εκλογές, γιατί μπορεί να έπαιρνε τον κακό το δρόμο η χώρα και να έπεφτε ο τουρισμός. Πάλι καλά να λέμε!

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

3 responses to “αναγούλα

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s