επικοινωνιακό γκολ

Καλό επικοινωνιολόγο έχεις όταν η Βουλή συζητάει το μέγιστο θέμα του « Μνημονίου 3 » και φέρνεις μία τροπολογία ανέκδοτο, που ξέρεις ότι δεν πρόκειται να περάσει, απλά για να αλλάξεις το θέμα της κουβέντας.

Δυστυχώς, τα χρυσόψαρα τσιμπήσανε σε ικανό βαθμό στο δόλωμα [περί υπαγωγής των υπαλλήλων της Βουλής στις τάξεις των δημοσίων υπαλλήλων]. Ακόμα και αυτή η ανάρτηση, δεν βοηθάει ιδιαίτερα στο να πάψει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής.

Δυστυχέστερα, η αριστερά κατάφερε πάλι να ταυτιστεί με ένα λάθος, έβαλε ένα τεράστιο αυτογκόλ και από αύριο θα προσπαθεί να εξηγήσει τη βλακεία της. Εύγε! Ολημερίς τη χτίζατε [την συμπαράταξη του κόσμου], το βράδυ γκρεμιζόταν.

Με αποκορύφωμα, να βγαίνει και να τους τη λέει το σίχαμα, ο « τσεκουράκιας », Μάκης Βορίδης επικαλούμενος τους διαδηλωτές που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, υπό βροχή. Είναι τόσο τραγικό ότι του δόθηκε λαβή – σε αυτόν και σε πολλούς άλλους – για να επικαλεστούν τις ανισότητες, τις αδικίες, τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής κλπ.

Μεταξύ αυτών και η Χρυσή Αυγή. Ναι, οι Νεοναζί οι οποίοι με μεγάλη ευκολία στηρίζουν τον εφοπλιστικό κόσμο, επικαλούνται – για την ακρίβεια καπηλεύονται – τον κόσμο που διαδηλώνει.

Στο μεταξύ, περνάει ανώδυνα το ξεπούλημα της χώρας, η θανατική καταδίκη οποιασδήποτε ελπίδας για το μέλλον και η πλήρης υποταγή στο τραπεζικό σύστημα.

Εάν δεν με είχε πιάσει νευρικό γέλιο, μπορεί και να έκλαιγα.

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

2 responses to “επικοινωνιακό γκολ

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s