οι βιαστικοί

Μετά από πολλά χρόνια περιήγησης στο διαδίκτυο, έχω μάθει να ξεχωρίζω συγκεκριμένες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, behavioral patterns όπως θα έλεγα εάν είχα μεγαλώσει στα Λονδίνα.

Ένα είδος χρηστών του διαδικτύου είναι οι « βιαστικοί ». Αυτοί που θέλουν ΤΩΡΑ να μάθουν τα πάντα για σένα.

Η βιασύνη πηγάζει από τη βία. Κι αν με ενοχλεί κάτι είναι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να μου ασκήσουν βία, ή ότι θα δεχόμουν κάτι τέτοιο αδιαμαρτύρητα.

Πες από αυτοσυντήρηση, πες από αντίδραση στη βία του « εδώ και τώρα », έχω μάθει να μην ανταποκρίνομαι καλά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όχι μόνο αυτό, αλλά με πιάνει μία μανία αντίδρασης, η οποία τραβάει στα άκρα την υπομονή του άλλου. Όσο πιο επίμονος είναι, τόσο πιθανότερο είναι να μην πάρει *ποτέ* απάντηση της προκοπής από μένα. Γίνομαι εφιαλτικό τρολλ, εκτός ελέγχου.

Το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο: ο « βια-στικός » εκνευρίζεται, αντιδρά σπασμωδικά, ορισμένες φορές δεν μπορεί να συγκρατήσει κι ένα βρισίδι ή κάποιες απειλές. Στο τέλος απελπίζεται και παρατά την προσπάθεια, επειδή δεν αντέχει άλλο. Και η ζωή, συνεχίζεται. Χαλαρά όμως, όχι βιαστικά.

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

2 responses to “οι βιαστικοί

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s