με σήμα τη μελισσούλα

birdz

Λογικά, θα το πάρετε είδηση, αλλά επειδή αρέσκομαι να επαναλαμβάνω [και] τα αυτονόητα, σας ενημερώνω αρμοδίως ότι το Οξύ διάγει περίοδο … εχμ … κ♥ρδούλες, λουλουδάκια, μελισσούλες, πεταλουδίτσες και τα ρέστα.

[Ναι, ξανά. Υπάρχει πρόβλημα;;]

Κι επειδή κάποιοι κακεντρεχείς θα σπεύσουν να επισημάνουν ότι το ζήτημα είναι πότε ΔΕΝ διάγω τέτοια φάση, έχω να δηλώσω: δοκιμάστε το κι εσείς καμιά φορά, μπορεί να γουστάρετε και να πρήζετε τον κόσμο γύρω σας λιγότερο.

Είναι ωραίο όταν ξεπερνάς τις γλώσσες, τις κουλτούρες, τις ιδιοσυγκρασίες, τις εντελώς διαφορετικές επιλογές [όχι μόνο σε επίπεδο σπουδών ή καριέρας, αλλά γενικότερα] και ανακαλύπτεις αυτά που έχεις κοινά, τη λογική, την κατανόηση, τις αξίες και αυτά που απολαμβάνεις.

Από την ήρεμη βόλτα στην παραλία, μες στο κρύο, να παγώνει η ανάσα σου, αλλά να μη σε νοιάζει [« Εμείς βάζουμε άνηθο, όχι μέντα. » « Είχες πάει στη διαδήλωση κατά του πολέμου στο Ιράκ; » « Πάμε σινεμά την Τρίτη; » « Πώς ήταν στην Αφρική; » « Αλήθεια, πώς πάνε τα μαθήματα; » « Να βγούμε την Παρασκευή & να γυρίσουμε λιώμα το πρωί του Σαββάτου! »] … μέχρι την κορύφωση της αδρεναλίνης [« Πάρε βαθιά ανάσα και βούτα, μην το σκέφτεσαι! »**].

[**Εντάξει, το ομολογώ, απάντησα με το ξενέρωτο « Κι αν πάθω κάτι, ποιος θα με σώσει; Εσύ; »]

Θα κλείσω με το επαναστατικό σύνθημα που όλους μας ενώνει:

Υγεία, καύλα κι επανάσταση!

Ε.Ο. ♥ συμμαχία καβλωμένων πυρήνων

(με σήμα τη μελισσούλα)

Y.Γ. Όταν το κρεβάτι θέλει κάθε φορά εκ νέου στρώσιμο και τις μισές φορές επανατοποθέτηση στο σημείο όπου έπρεπε να είναι, κάτι κάνεις πολύ καλά.

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s