Δωρεάν διακοπές

Ρικουδια στον ατμο

Σε μία αναπάντεχη κίνηση τις προηγούμενες ημέρες, η Κίνα δήλωσε οτι απο τον προσεχή Μάιο σκοπεύει να ξεκινήσει προγράμματα τουρισμού στα αμφισβητούμενα νησιά Xisha στη Νότιο Θάλασσα. Δρομολογήθηκε μάλιστα η ναύλωση ενός κρουαζιερόπλοιου χωρητικότητας 1965 ατόμων, και προγραμματίζεται η κατασκευή ενός δεύτερου, που θα πραγματοποιούν εκδρομές στο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος, έκτασης δύο τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Πρόκειται για ενα σύμπλεγμα απο ξερονήσια του κερατά που βρίσκεται στη Νότιο Θάλασσα της Κίνας και διεκδικείται τόσο απο την Κίνα (που θεωρεί όλη την περιοχή δικιά της) όσο και απο οποιονδήποτε άλλον τυχαίνει να βρίσκεται εκεί κοντα.

Συγκεκριμένα. νησιά του συμπλέγματος διεκδικούνται απο την Ταιβάν, το Βιετνάμ, το Μπρουνέι, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες. Εικάζεται οτι πρόσφατα έχουν αξιώσει ανεπισήμως σχετικές διεκδικήσεις στα νησιά Xisha και άλλες χώρες όπως η Μαδαγασκάρη, η Κένυα, και το Κάτω Μπραχάμι.

Εννοείται οτι η περιοχή θεωρείται πλούσια σε πετρέλαιο, αλλιώς δε θα τη διεκδικούσαν ούτε τα ψάρια της.

View original post 240 mots de plus

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

4 responses to “Δωρεάν διακοπές

 • stratosbg

  Δέν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά που δηλώνουν συμμετοχές για τις κρουαζιέρες ;; Έχουμε και εμείς οι μηδενιστές μισάνθρωποι το δικαίωμα στην αναψυχή.

  • espοir - надежда - Hoffnung - speranza

   Πληροφορίες γ_μουρούτης. Ξέρεις: γραφείο του πολυχρονομένου μας Πρωθυπουργού (ο θεός του να του κόβει μέρες και να μας δίνει δευτερόλεπτα).

   • stratosbg

    Α, δεν είχα καταλάβει ο’τι η « Ομάδα Αλήθειας » ήταν ταξιδιωτικό γραφείο χαχαχα

   • espοir - надежда - Hoffnung - speranza

    Ως κωμικοί-αστειάτορες ξεκίνησαν αλλά επειδή δεν τους βγήκε η τηλεοπτική καριέρα, το γυρίσανε στο ρουφιανιλίκι επισήμως (βλέπε το τελευταίο Unfollow Mag). Προσεχώς και γραφείο ταξιδίων.

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s