μπίζνες αζ γιούζουαλ

Κατόπιν ενός μαγευτικού τριημέρου, επιστροφή στην πραγματικότητα: νέα κυβέρνηση, δικομματική πλέον, με τον Βενιζέλο να μη δύναται να συγκρατήσει το χαμόγελό του, καθήμενος εκ δεξιών του SSαμαρά. Του είχε λείψει το τεράστιο υπουργικό τραπέζι.

Στο μεταξύ, η ΕΡΤ είναι ακόμα « κλειστή », 13 νοσοκομεία βρίσκονται ακόμα στο πρόγραμμα των λουκέτων, 150-200 σχολεία οδεύουν ακόμα προς συγχώνευση [σικ!], ο κόσμος είναι ακόμα σε απόγνωση αλλά ακόμα χωρίς τη θέληση να αντιδράσει δυναμικά.


Και ο Kώστας Σακκάς είναι ακόμα προφυλακισμένος, επί 30 μήνες πλέον [δυόμιση χρόνια], χωρίς να έχει δικαστεί για κάτι. Πόσο μάλλον καταδικαστεί.

Επειδή το σύστημα θέλει να μας δείξει τί συμβαίνει στους εχθρούς του: από 18 μήνες της νομότυπης προφυλάκισης, πάει χωρίς καμία νομότυπη δικαιολογία, στους 30+.

Σήμερα προφυλακίζεται χωρίς δίκη ο Σακκάς. O οποίος, μη έχοντας άλλο τρόπο να κάνει την περίπτωσή του γνωστή σε όλο τον κόσμο – αφού για τα « κεντρικά » ΜΜΕ είναι ανύπαρκτος – έχει καταφύγει εδώ και πολλές μέρες σε απεργία πείνας.

Αύριο θα είσαι εσύ στην ίδια θέση, ο αδελφός σου, ο γείτονάς σου, όποιος αντιστέκεται λίγο πιο δυναμικά ή ενοχλητικά. Αντί του τύπου που « ξέχασε » τη λίστα Λαγκάρντ στο συρτάρι του, και που σήμερα ορκίστηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αποκτώντας έτσι ένα επιπλέον δίκτυ προστασίας από τη Δικαιοσύνη.

Διότι έτσι πάει, αυτός δεν θα φυλακιστεί ποτέ. Τα κελιά τα φτιάχνουν για τους Σακκάδες.

Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στις ηλικίες άνω των 60 ετών έχει προβάδισμα [δημοσκοπικό, πάντα] η ΝΔ του ΣΣαμαρά, έτσι όπως την κατάντησε. Όλοι οι παραγωγικοί Έλληνες γνωρίζουν ότι η ΝΔ είναι η ταφόπλακα της χώρας. Με την ευγενική χορηγία του Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ, βεβαίως βεβαίως.

Έτσι εξηγείται και ο μεταλλικός φράχτης έξω από τη Βουλή. Νομίζουν οι γελοίοι ότι θα συγκρατήσει τον κόσμο ένας φράχτης, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα.

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

One response to “μπίζνες αζ γιούζουαλ

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s