στη χώρα των αγιατολλάχ

greek police

Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το Ελληνικό Κράτος** απαιτεί να πληρώνω φόρους, ώστε να μισθοδοτεί τον κάθε Αγιατολάχ Αμβρόσιο, να βγαίνει και να μου λέει ότι η Χρυσή Αβγή είναι « μία γλυκειά ελπίδα ».

[** Ή έστω το κομμάτι του που λειτουργεί ακόμα, εφόσον όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για μία Τραπεζική Δημοκρατία, ελέω αποφάσεων Φρανκφούρτης, Βρυξελλών, Νέας Υόρκης κλπ.]

Το πιο πρόσφατο κείμενο που ανάρτησε στο μπλογκ του, επειδή δεν θέλω να του προσθέσω κίνηση, το παραθέτω εδώ από έμμεσο σύνδεσμο (kool.gr):

Εγράψαμε παλαιότερα, ότι εάν η Χρυσή Αυγή διορθώσει μερικές ιδεολογικές τοποθετήσεις της και εάν επίσης διορθώσει μερικές περιπτώσεις ακραίας συμπεριφοράς ωρισμένων τουλάχιστον Μελών της,  θα μπορούσε  να αναδειχθεί η « γλυκειά ελπίδα » στους δυσχειμέρους τούτους καιρούς, τους οποίους διερχόμεθα! 

Αναφέρεται σε παλαιότερη ανάρτησή του, διότι στην καινούρια, τους « τραβάει το αφτάκι » επειδή δολοφόνησαν κάποιον Έλληνα. Όταν είχαν δολοφονήσει, μαχαιρώσει, δείρει κλπ αλλοδαπούς, δεν είχε ασχοληθεί.

Και γιατί να ασχοληθεί;

Σάμπως είναι δουλειά του να κηρύττει την αδελφοσύνη και την αγάπη;

efraim

Μήπως γι’αυτό πληρώνεται; Μήπως πληρώνεται για να εκπροσωπεί τη μισαλλοδοξία, το μίσος, την καταδίκη της διαφορετικότητας, την ανωτερότητα του Ελληνικού αίματος κ.ο.κ.;

Μήπως η δουλειά του είναι να μας δημιουργεί τύψεις για κάθετί που μας φέρνει ευτυχία και να σπέρνει το φόβο τιμωρίας από τέρατα σε κάποια άλλη ζωή; Αυτό δεν εμπορεύεται η – κάθε λογής – θρησκεία;

Μάλλον πληρώνεται για να μας εξηγεί τη δική του εκδοχή της Ελληνικής Ιστορίας. Όπως κάνει εδώ:

Κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου, περίοδο την οποία για να ξεπλύνουν την ντροπή τους ωνόμασαν μετα ταύτα « περίοδο του εμφυλίου πολέμου », το σύνθημα, που κυριαεχούσε ήταν « αδερφός τον αδερφό να σκοτώνει »!!!!

Ναι, αυτός ο τύπος, πληρώνεται από τους φόρους μας για να μας πει για τους « συμμορίτες » του 1945, ενώ την ίδια στιγμή, θεωρεί ότι οι χρυσάβγουλοι συμμορίτες εκ-τελούν έργο Κυρίου.

Είναι η φάση που με πιάνουν « τα διαόλια μου » και αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω μέχρι τώρα συντάξει ένα Avaaz αίτημα για να συμπεριληφθούν οι παπάδες στους δημοσίους υπαλλήλους προς διαθεσιμότητα.

Χιλιάδες κεφάλια αργόμισθων δημοσίων υπαλλήλων δεν αναζητάμε για να εξευμενίσουμε την Τρόικα και να πνεύσει ούριος οικονομικός-αναπτυξιακός-δανειακός άνεμος;

Ορίστε, τα εντόπισα: χιλιάδες διαθέσιμοι παπάδες.

Που, όχι μόνο παίρνουν μισθό, αλλά και χιλιάδες ευρώ « μαύρα » από την τέλεση διαφόρων « μυστηρίων » [τα τρισάγια μόνο να βάλουμε, βγαίνει ένας δεύτερος μισθός κάθε μήνα, χαλαρά], χωρίς ποτέ να έχει ασχοληθεί με αυτή την παραοικονομία το ΣΔΟΕ.

[Αλλά εσύ, μην τολμήσεις να πάρεις τυρόπιτα χωρίς απόδειξη, γιατί αλίμονό σου! Φταις για όλα!]

Από ιδεολογία και μόνο, θα έπρεπε να δεχθούν με αυτοθυσία την απόλυσή τους, ώστε να διασωθούν άλλες, περισσότερο πολύτιμες θέσεις. Όπως π.χ. νοσηλευτικού προσωπικού.

fantaros

Διότι, θέλω κάποιος από εκείνους τους υψηλόμισθους τεχνοκράτες – τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι**, ξέρουμε κι εμείς να το λογαριάζουμε, γατάκια! – να μοριοδοτήσει τη χρησιμότητα ενός γιατρού κι εκείνη ενός παπά.

Κατά βάθος, ξέρω γιατί δεν το έχω ήδη κάνει: επειδή δεν πάει το χέρι μου να απευθυνθώ στον Κυριάκο, ως αρμόδιο υπουργό. Ευτελίζεται ο θεσμός από την αποδοχή και μόνο – εκ μέρους μας – της εξουσίας τέτοιων ατόμων. Αλλά κάποτε θα καθυποτάξω αυτή την αναπηρία μου, και θα το συντάξω το αίτημα.

Εάν στο μεταξύ προλάβει κάποιος άλλος να το πράξει, θα με βγάλει από τη δύσκολη θέση. Στω.

[** Όταν πήγαινα εγώ σχολείο ήταν ακόμα ξύδι. Ξίδι έγινε αργότερα.]

Publicités

À propos de espοir - надежда - Hoffnung - speranza

надежда - 100% durchschaut - Vous m’avez pris pour une des votre! Voir tous les articles par espοir - надежда - Hoffnung - speranza

Qqchose a declarer?

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s